(+30) 22970 - 32701, 6936531127, 6971595670

Εξωτερικοί χώροι

Στο Συγκρότημά μας υπάρχει μεγάλη περιφραγμένη αυλή με πεύκα και λουλούδια, για να παίζουν με ασφάλεια οι μικροί μας φίλοι, καθώς επίσης και ιδιωτικό parking για το αυτοκίνητό σας.

Στην αυλή και στους κήπους, κάτω από τα πεύκα και δίπλα στα λουλούδια, υπάρχουν υπαίθρια καθιστικά στα οποία μπορείτε να απολαύσετε με ηρεμία έναν καφέ με την παρέα σας ή να διασκεδάσετε με κάποιο επιτραπέζιο παιχνίδι.

Μπορείτε να κάνετε το ίδιο και στη μεγάλη βεράντα, που έχει πανοραμική θέα στον ομώνυμο κόλπο της Αγίας Μαρίνας και στο καταπράσινο δάσος που περιβάλλει το συγκρότημα.

Πώς θα έρθετε

Δραστηριότητες στην Αίγινα

Η Αίγινα, εκτός από τις παραλίες της, την πρασινογάλαζη θάλασσα, τις ρομαντικές βόλτες, την ηρεμία και τη νυχτερινή διασκέδαση, σας προσφέρει έντονες δραστηριότητες, αφού συνδυάζει άψογα το βουνό και τη θάλασσα, με σκοπό να σας μείνουν αξέχαστες οι ημέρες των διακοπών που θα περάσετε στο νησί με τους φίλους σας ή με τις οικογένειές σας.

Στην Αίγινα υπάρχουν πολλές αρχαιότητες που μπορείτε να επισκεφτείτε. Το Αρχαιολογικό Μουσείο, το Ιστορικό Μουσείο, τον Αρχαιολογικό χώρο της Κολώνας, το Ναό της Αφαίας, το Ναό του Απόλλωνα και το Ναό του Ελλάνιου Δία.

Από το Λιμάνι της Αίγινας ξεκινά σκάφος, που κάνει τον περίπλου του νησιού, δίνοντάς σας την ευκαιρία να θαυμάσετε τις ακρογιαλιές, τους κολπίσκους και να κάνετε το μπάνιο σας στα πιο πανέμορφα σημεία της Αίγινας

ΠερισσότεραΗ πόλη της Αίγινας

Η πόλη της Αίγινας είναι η ομώνυμη πρωτεύουσα του νησιού και βρίσκεται στη δυτική πλευρά του, κτισμένη αμφιθεατρικά ως προς τη θάλασσα. Στην είσοδο του λιμανιού ο μικρός κατάλευκος ναός του Άγιου Νικόλα του Θαλασσινού καλωσορίζει τον επισκέπτη.

Η πρώτη εντύπωση έρχεται από τα νεοκλασσικά κτίρια, που βρίσκονται κατά μήκος της παραλίας του νησιού, με τα χρώματα τους, σε γήινες αποχρώσεις, να ομορφαίνουν στο ηλιοβασίλεμα. Πολλά από αυτά τα κτίρια στεγάζουν στο ισόγειο τους παραδοσιακά καφενεία, ζαχαροπλαστεία, ταβέρνες, μαγαζιά και τα καταστήματα των τραπεζών.